Select Page

Ara Hill Top building Curaçao

Het Ara Hill Top Building is gelegen te Parera Curacao op een van de meest opvallende punten van Willemstad aan het begin van de Julianabrug.

Dit commerciële pand is zeer centraal gelegen en is ideaal voor financiële dienstverlening, consultancy, advocatenkantoren etc. en beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het gebouw biedt een spectaculair uitzicht over Willemstad, is ruim opgezet en biedt voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De huurders van deze units hebben recht op één parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Hier bevindt zich ook de berging behorende bij de unit.

Het gebouw heeft een lift en een open trappenhuis. Verder beschikt het gebouw over een eigen waterzuiveringsinstallatie. De algemene ruimtes worden dagelijks schoongemaakt. Aan het einde van de werkdag is er bewaking aanwezig in het gebouw, ’s avonds en’ s nachts is er bewaking.

Alle verlichting is vervangen door LED buizen en alle kamers hebben een inverter airco. Het reguliere onderhoud van de airconditioners is voor rekening van de huurders. Herstel en vervanging zijn voor rekening van verhuurder.

Cat 5-bekabeling bevindt zich door de hele unit, maar is gemakkelijk toegankelijk als vervanging nodig is.

Plattegrond beschikbaar.

Goede verhuurmogelijkheden, de meeste units worden verhuurd

Parkeren:

rondom gebouw, 50 plaatsen, parkeergarage onder gebouw, 12 plaatsen.

Prijs: ANG. 3.495.000, – / US $ 1.958.000, – / € 1.635.000, – (kosten koper) eerste en tweede verdieping,

**gehele pand in overleg  Neem contact op met : info@michaelmaljers.com | Jan Hogendoorn of Michael Maljers