Select Page

Beachfront Villa • Coral Estate Curaçao , toplocatie & investering

Deze geweldige villa met twee verdiepingen en een privézandstrand heeft een prachtig uitzicht op de Caribische Zee. Met een enorm perceel van 6.910 m2 en een hoofdgebouw van 800 m2, met panoramisch uitzicht, uw eigen privéstrand, zwembad en jacuzzi is deze villa paradijs op aarde.

Wanneer u over de keurig verharde oprit rijdt ziet u direct dat er niet is bespaard op de gebruikte materialen en de infrastructuur. Ook zult u zien dat de tuin is beplant met volwassen tropische planten en bomen, zoals kostbare dadelpalmen. Gedeeltelijk blijft de natuurlijke vegetatie behouden. De tuin wordt bewaterd door een automatisch irrigatiesysteem.

De woning bestaat uit de hoofdvilla met 6 slaapkamers en 5 badkamers, een groot terras met zwembad en diverse loungeplekken die harmonieus aansluiten op de villa. Slechts een paar treden naar beneden vanaf het terras vindt u uw privéstrand met heerlijke lounges aan zee, en een eetgedeelte op een iets hoger gedeelte met uitzicht op zee.
Er is een apart gastenverblijf met thuisbioscoop en 3 slaapkamers en badkamer links voor de villa bij binnenkomst via de indrukwekkende oprijlaan.

Bij binnenkomst van de villa worden de prachtige stijl en de kwaliteit van het gebouw direct zichtbaar. Voel een verkoelende bries door de woonkamer en keuken waaien terwijl je de villa betreedt. De ruimte en heerlijke hoogte geven een prinselijk gevoel. De slaapkamers bevinden zich in beide vleugels van het huis en zorgen op hun beurt voor een grote woonkamer en moderne keuken. De woonruimte wordt momenteel gebruikt met een grote houten eettafel, een loungebank en zelfs een speelhoek, maar voelt toch ruim aan. Hoge plafonds en grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een altijd koele leefruimte.

De keuken met kookeiland is voorzien van moderne kasten en de nieuwste inbouwapparatuur. Op de begane grond zijn er vier slaapkamers, elk met en-suite badkamers. De twee grote slaapkamers aan de zeezijde zijn direct verbonden met het terras en het zwembad en bieden een onbeschrijfelijk uitzicht op de oceaan. Er is ook een berging/wasruimte en een gastenbadkamer.

Op de tweede verdieping zijn er nog twee grote slaapkamers, beide met en-suite badkamer. Beide kamers komen uit op het grote balkon ook weer met een panoramisch uitzicht. Dit geeft je elke dag adembenemende momenten, van zonsopgang tot zonsondergang.

Het grote betegelde terras en het zwembad kijken uit op de oceaan.
Het Terras bestaat uit een prachtige eethoek met een trap naarhet strand, een bijgebouw met aparte douche/toilet en bergruimte. Ernaast bevindt zich nog een ontspannende loungeruimte met een jacuzzi. Slechts een paar treden naar beneden vanaf het terras is uw privé zandstrand met palapa’s en hangmatten.

Aan de andere kant van de villa vindt u bij de oprit het grote gastenverblijf. Binnen zijn drie slaapkamers en een grote gedeelde badkamer. Verder is hier de thuisbioscoop, met 12 comfortabele bioscoopstoelen, optimaal beeld & geluidsysteem en airconditioning.
In overleg kan ook de naastgelegen kavel van 5800 m2 in combinatie met deze woning worden gekocht.

De VvE-bijdrage voor dit resort is 360 ANG per maand.

Deze villa is gelegen op Coral Estate Curacao, een 24-uurs beveiligd resort ten westen van Willemstad. Het resort bestaat uit verschillende grote en kleinere luxe villa’s, Karakter beachclub & restaurant, en een Aveda spa. Slechts een klein aantal villa’s heeft een privéstrand en slechts een handvol heeft effectieve toegang tot de zee.

Prijs € 3.500.000,- k.k.

NB Dit object wordt uitsluitend met een Europrijs aangeboden.
Alleen om de kwaliteit van onze zoekfunctie optimaal te houden
zijn wij genoodzaakt de prijs ook in ANG te vermelden.