Select Page

Stijlvolle villa aan het Spaanse Water Curaçao

Deze stijlvolle villa heeft een afwerking van hoge kwaliteit en is prachtig gelegen aan het Spaanse Water.
Met een prachtig hoog plafond, marmeren vloeren en hardhouten shutters heeft de villa een luxe Caribische uitstraling.
De buitenkant van de villa is uitgevoerd in pastelgeel. Afhankelijk van de stand van de zon veranderd de kleur, waardoor een levendig effect ontstaat. De villa staat hierdoor op elk moment van de dag letterlijk in een ander licht!

De hele woning is voorzien van een centrale airconditioning systeem, de slaapkamers hebben allen een split-unit airconditioning. Zo kunnende ruimtes ook apart van elkaar gekoeld worden.

Royale woonkamer
De woonkamer heeft door het 9-meter hoog plafond een geweldige akoestiek. Het plafond van de woonkamer is robuust, maar stijlvol afgewerkt met duurzaam hardhout.
Aan weerzijde van de woonkamer bevinden zich terrassen, waarvan een er vrij uitzicht heeft over het Spaanse water.
De toegang naar de terrassen is via de prachtige hardhouten deuren met een shutters.

Luxe keuken
De keuken heeft hetzelfde prachtige zicht op het Spaanse Water.
De keuken met de marmeren bladen en de charmante houten vloer, geeft deze ruimte een rustieke uitstraling.
De 6-pits kookplaat, de aanwezige inbouwapparatuur en de plek voor een Amerikaanse ijskast maken deze keuken tot een praktisch geheel.
Direct aan de keuken bevindt zich een ruime eetkamer. Deze biedt voldoende plek voor uitgebreide diners met familie en vrienden.

Ruime master suite
Deze zeer ruime master suite heeft een slaapkamer met wijds uitzicht over het Spaanse Water en direct toegang tot het zwembad. De en-suite badkamer heeft een dubbele wastafel, een ruime inloop douche en een prachtig ligbad. De inloopkast biedt plaats aan twee grote garderobes.

Prachtige master bedroom
Via een luxe hardhouten binnentrap komt u via de hal bij een tweede master bedroom. Ook deze heeft robuust, met duurzaam hardhout afgewerkt plafond en een eigen terras met uitzicht over het Spaanse Water. De en-suite badkamer is mooi afgewerkt en heeft ook een prachtig ligbad. Er is voldoende plaats om een inloopkast te maken.

Luxe slaapkamers
De villa heeft nog drie extra slaapkamers, waarvan er een is voorzien van een en-suite badkamer. De overige twee slaapkamers kunnen ook gebruikt worden als één ruimte, omdat deze met een schuifdeur aan elkaar verbonden zijn. De slaapkamers hebben mooie ingebouwde kasten.

Fitness ruimte
Onder de woning bevindt zich de ruime fitness ruimte. Dit is een heerlijke ruimte waar u in alle rust aan uw conditie kunt werken. De ruimte is voorzien van 2 luxe douches en een apart toilet.

Gastenverblijf
Apart van de woning ligt het luxe gastenverblijf.
Hier bevinden zich twee gastenkamers met ieder een eigen opgang en terras. De kamers zijn zeer ruim, hebben een en-suite badkamer en een inloopkast.

Zwembad met uitzicht
Direct aan de zij porch ligt een heerlijk zwembad. Op het diepste punt is het zwembad bijna vier meter, waardoor ook in de warme periodes het zwembad voldoende verkoeling geeft. Vanaf het pooldeck en vanuit het zwembad is er schitterend zicht over het Spaanse Water.

Volledig aangelegde tuin
De prachtige tuin is volledig aangelegd met volgroeide tropische planten, palmen en fruitbomen. In de prachtige tuin is voor de avonden gedacht aan de verlichting zodat de tuin sfeervol verlicht wordt.
In combinatie met de bouwstijl van de woning geeft dit een zeer luxueuze uitstraling. De tuin wordt volledig bewaterd door een irrigatiesysteem.

Eigen bootsteiger
Het kavel ligt direct aan het Spaanse Water.
Hier ligt een 10m lange steiger met voldoende plek voor 2 boten.
De aan de wal grenzende mangrove bomen zorgen voor een natuurlijke barrière.

Dubbele garage
De garage is gebouwd in dezelfde stijl als woning en biedt plek aan twee tot drie auto’s en heeft een automatische deur.

Reversed Osmose-installatie
Santa Barbara Plantation, waar het Seru Boca Estate gelegen is, heeft een reversed osmose systeem aangelegd. Deze “RO-installatie” onttrekt zout water uit het Spaanse Water en zet deze om in zoet water. Dit word onder meer gebruikt voor het vullen van het zwembad en de irrigatie van de tuin. Deze exclusieve watervoorziening is beschikbaar voor alle woningen op het estate.

Een droomlocatie
Seru Boca Estate ligt op Santa Barbara Plantation.
Omgeven door de Caribische zee, het Spaanse Water en Fuikbaai is dit de perfecte plek voor booteigenaren en watersporter liefhebbers.
De privé aanlegsteiger en de jachthaven bieden hier alle mogelijkheden voor.
Op Santa Barbara Plantation ligt ook een prachtige 18-holes golfbaan, tennisbanen en er zijn mogelijkheden voor wandeltochten en vogel spotten.
De golfbaan “Old Quarry Golf Course” is ontworpen door Pete Dye.
Santa Barbara Plantation heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week (zowel op het terrein als vanaf het water) bewaking. Seru Boca Estate heeft daarnaast nog een eigen toegangsbewaking.

Vaste verkooprijs € 3.269.000,-

NB Dit object wordt uitsluitend met een Europrijs aangeboden.
Alleen om de kwaliteit van onze zoekfunctie optimaal te houden
zijn wij genoodzaakt de prijs ook in ANG te vermelden.