Select Page

Uw droomhuis in de tropen Bottelier Curaçao

De villa is uniek in zijn soort met 340 graden uitzicht en uitzicht verveelt nooit! De villa ligt op het hoogste punt van Bottelier en heeft daardoor een prachtig zicht over het eiland en de zee, heerlijk op de wind met veel licht, ruimte en sfeer. Zoekt u een woning die rust uitstraalt? Dan is dit uw plekje! Op deze zeer centrale locatie kunt u genieten van de prachtige momenten die de dag heeft te bieden; denk eens aan de adembenemende sterrenhemel welke u ’s avonds verwelkomt. De villa is gebouwd op een resort met 5 gelijkwaardige woningen. Deze villa staat afgescheiden van de rest.

Bij binnenkomst ziet u de overzichtelijke woonkamer met open keuken en televisiehoek, alles fris geschilderd met een prettige lichtinval. Langs de keuken loopt u naar de hal waaraan een ruime slaapkamer met en-suite badkamer ligt. In deze hal bevindt zich ook een ruimte waar u uw wasmachine en voorraden kunt plaatsen. Er is tevens een gastentoilet en de trap naar de boven verdieping. Vanuit de keuken is er een deur naar het ruime pooldeck met zwembad.

De keuken is ruim en heeft voldoende kastruimte. De keuken is voorzien van:
• Electrische kookplaat
• Enkele wasbak
• Moderne beton afgewerkt aanrecht en kookeiland (European Style)

Deze woning heeft 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond met en-suite badkamer. De andere 2 slaapkamers liggen op de bovenverdieping en hebben ook ieder een eigen badkamer. De masterbedroom heeft een “open floorplan” met een afgesloten toiletruimte en een ruime walk-in closet. De 2e slaapkamer boven heeft inbouwde kledingkasten. Op de ruime balkons bij beide slaapkamers kunt u ver over het eiland kijken.

De tuin is mooi omheind waardoor er veel privacy is. De tuin is ruim en loopt rondom het huis met op enkele plekken weer dat fijne uitzicht. De villa heeft twee eigen parkeerplekken op het terrein.

De villa is ook zeer aantrekkelijk voor de sportieve mens; de prachtige zoutpannen liggen aan de voet van de heuvel waar de villa is gesitueerd. Vanuit je eigen woning kun je er wandelen, hardlopen of fietsen met de flamingo’s als geduldige toeschouwers.

Bottelier is een rustige woonwijk met gevarieerde bebouwing dicht bij de Caracasbaaiweg. Omdat de wijk op een heuvel is gebouwd hebben vele woningen in Bottelier een prachtig uitzicht en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de altijd aanwezige verkoelende passaatwind.
Hiervandaan is het slechts een kort ritje naar verschillende supermarkten, winkelcentra, scholen en allerlei sportclubs.
Ook de stranden van Mambo en Jan Thiel, het Spaanse Water en diverse restaurants zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Maak nu een afspraak in Nederland met : Michael r.Maljers | info@michaelmaljers.com of op Curaçao met Jan Hogendoorn |